NIEUWE BORN GROOTVERPAKKINGEN

NIEUWE BORN GROOTVERPAKKINGEN

De Iso Pro red fruit/pomegranate, Iso Pro apple/lemon & Recovery Shake vanilla zijn nu ook verkrijgbaar in 2 kg tubs.

Deze zijn speciaal ontworpen voor consumenten die behoefte hebben aan een grotere voorraad van onze dranken. Daarnaast zijn de grootverpakkingen een kostenbesparende en duurzame oplossing.

Met deze grootverpakking profiteert de consument van een lagere prijs per eenheid. Daarnaast is het voor grootverbruikers praktischer om een grootverpakking aan te schaffen in plaats van meerdere blikken. Op deze manier wordt er ook rekening gehouden met het verminderen van verpakkingsafval waardoor het ook nog eens een duurzamere variant is.

Belang van isotone sportdranken

Isotone sportdranken zoals de Iso Pro red fruits/pomegranate en de Iso Pro apple/lemon zijn cruciaal voor duursporters. Deze dranken zorgen voor een optimale hydratatie, geven extra energie in de vorm van koolhydraten en vullen verloren elektrolyten aan.

Belang van recovery shakes

Na een intensieve trainingssessie is herstel net zo belangrijk als de training zelf. De juiste herstelvoeding is dan ook van cruciaal belang. Tijdens intensieve duurinspanningen verlies je veel vocht, raken je energievoorraden op en beschadigen je spieren. De recovery Shake vanille bevat een optimale combinatie van vocht, eiwitten en koolhydraten. Waar het vocht zorgt voor een goede rehydratie, zorgen de koolhydraten ervoor dat jouw energievoorraden weer worden bijgevuld. De eiwitten leveren de juiste aminozuren voor spierherstel en -groei.