Merken

Een overzicht van onze merken

SPORTVOEDING

BORN

Born

Sportvoeding

Van voorbereiding op een belangrijke wedstrijd tot herstel na inspanning; voor ieder moment heeft BORN een voedings- of verzorgingsproduct dat je optimaal ondersteunt bij jouw prestatie.

Lees meer
Saltstick

Saltstick

Sportvoeding

Gebruik van Saltstick electrolytische zoutcapsules verbetert het prestatievermogen bij langdurige inspanning. Het op peil houden van de mineralenhuishouding in het bloed is bij duursporten van groot belang.

Lees meer

KLEDING

Ronhill

Ronhill

Hardloopkleding & Accessoires

Hardloopkleding en accessoires van Ronhill hebben unieke functionele details, bieden bescgerming tegen alle weersomstandigheden en zijn vriendelijk geprijsd.

Lees meer
Hilly

Hilly

Hardloopsokken

Hilly hardloopsokken zijn ontworpen voor comfort, prestatie en duurzaamheid. Door de Twinskin Technologie blijft de voet droog en wordt wrijving beter opgevangen dan bij conventionele sokken. Deze dubbellaagssokken zijn de ultieme anti-blarensokken.

Skin2

Skin2

Clubkleding

Skin2 heeft een uitgebreide range aan modellen, kleuren en stoffen. Niet alleen voor athletiekverenigingen is het interessant om clubkleding te bestellen van Skin2 maar ook voor teams, bedrijven en scholen. Bestellen in kleine aantallen, snelle levertijd.

ZOLEN

Sorbothane

Sorbothane

Performance inlegzolen

Sorbothane zolen absorberen de impact schok van het (hard)lopen. Na de impact neemt de zool zijn oorspronkelijke vorm aan en is direct klaar voor het verwerken van de volgende impact. Zolen van Sorbothane zijn performance inlegzolen en behouden hun schokdempende voordelen aanzienlijk langer dan andere binnenzolen op de markt.

Lees meer
Rehband

Rehband

Zool met uitneembare plug

De Rehband Bone spur pad is een zool van soft Technogel met een uitneembare plug. Wordt gebruikt voor het verlichten van hielspoor en Plantaire fasciitis.

Accessoires

Bibbits

Bibbits

Startnummerbevestiging

Een set BiBBits bestaat uit 4 magneten met een gekleurde print. Met de vier magneten bevestig je een voudig het startnummer, zonder kleding te beschadigen.

Lees meer
Xtenex

Xtenex

Innovatieve veters

Innovatieve, elastische veters die door de unieke bolletjes structuur niet gestrikt hoeven te worden. De veters blijven door de bolletjes op de gewenste plaats zitten en verdelen de druk ideaal. Past zich aan bij zwelling van de voet bij langdurige inspanning.

Bracks

Bracks

Schoenveter clips

De Bracks veterclip wordt om de knoop bevestigd en zorgt ervoor dat de veters niet los komen.

Goodr

Goodr

Zonnebrillen

Door de vormgeving en het gebruikte anti-slip materiaal blijven Goodr zonnebrillen rotsvast zitten tijdens het hardlopen. De hoogwaardige polarized 400 lenzen beslaan niet, zijn krasvast en beschermen je ogen tegen schadelijke UV-A en UV-B stralen.

Lees meer

RUNNING ESSENTIALS

Runguard

Runguard & Nipguard

Specialistische verzorgingsproducten

Runguard anti-schuur creme en Nipguard tepelpleisters zijn de beste producten ter voorkoming van ongewenste schaafplekken tijdens het hardlopen en andere duursporten.

Lees meer
Spikes

Spikes

Spikes

Alle mogelijke vormen, maten en kleuren spikepunten direct uit eigen voorraad. Pyramid, needle / tartan, christmas tree spikes voor allround, sprint, cross, indoor, lange afstand etc.

Ledlenser

Ledlenser

Verlichting

Ledlenser’s unieke combinatie van hoge kwaliteit Led lampen en geavanceerde lenzen garandeert de beste lichtopbrengst in elke prijsklasse lamp. Ledlenser is het best verkochte merk hoofdlamp ter wereld onder hardlopers.

Lees meer
Breathe aid

Sleepright breathe aid

Sport breathe aid

Zorgt voor meer lucht via de neus tijdens het sporten.

Hydratatie

Perfekta

Perfekta

Hardloop drinkgordels

Perfekta of Sweden is de uitvinder van de drankgordels. Nog steeds staan de Perfekta producten garant voor de beste kwaliteit en optimaal draagcomfort.

Lees meer
Simple

Simple

Hardloop waterflessen

BPA vrije waterflessen die het hardlopers simpeler maken voldoende te drinken. De Simple bottles kunnen door hun unieke vorm eenvoudig meegenomen worden in de broekband of startnummerband.

Lees meer

Fitness & training

UFE Fitness

UFE Fitness

Fitness materialen

Urban Fitness Equipment richt zich op iedereen die thuis aan krachttraining, corestability, resistance training of yoga doet. De hoogwaardige UFE producten zijn duurzaam en aantrekkelijk geprijsd.

Racematerialen

Racematerialen

Racematerialen evt. gepersonaliseerd

Op aanvraag leveren we diverse racematerialen zoals startnummers, startnummerbanden, estafette stokjes, sponzen, afzetlint, badmutsen, etc.

Copyrights © 2019 Rademaker Sports
sales@rademakersports.nl · +31 (0)33 433 45 33 ·