Log In

Men s colourway one

Ronhill Autumn/Winter 2022

Ronhill runningkleding onderscheidt zich door prachtige kleuren, doordachte functionele details en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We zorgen voor bescherming tegen alle weersomstandigheden en optimale zichtbaarheid door gebruik te maken van de beste materialen, waaronder Gore-Tex®. De doorverkoop van Ronhill is de afgelopen seizoenen zeer goed geweest en bestsellers zijn snel en gemakkelijk na te bestellen.

De Autumn/Winter 2022 collectie is nu uit voorraad leverbaar bij Rademaker Sports. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bij ons in de showroom in Leusden of bij jou in de winkel
bel +31.33.4334533 of mail naar sales@rademakersports.nl.

NIEUW: BORN | Sixpack Super Liquid Gel

De Super Liquid Gel is een kant-en-klare, vloeibare energiegel, bevat 21,5 gram koolhydraten en zorgt voor de ideale aanvulling van de glycogeenvoorraad. De gel is geschikt om tijdens of zelfs vóór de inspanning in te nemen. Bevat tevens natrium en kalium, welke belangrijk zijn voor de regulering van de vochtbalans in het lichaam. De gel heeft een 2:1 glucose-fructose verhouding wat de ideale verhouding is tussen deze 2 suikersoorten en dus de beste manier om je koolhydraten snel en effectief aan te vullen.

Inhoud:

2x Apple

2x Citrus

2x Cherry

Voeg hier toe aan je winkelmandje.

Ronhill hardloopverlichting

Nu de dagen weer snel korter worden kan goede verlichting het verschil maken.