Log In

Ronhill

Summer/Spring 2024

Ronhill runningkleding onderscheidt zich door prachtige kleuren, doordachte functionele details en de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We zorgen voor bescherming tegen alle weersomstandigheden en optimale zichtbaarheid door gebruik te maken van de beste materialen, waaronder Gore-Tex®. De doorverkoop van Ronhill is de afgelopen seizoenen zeer goed geweest en bestsellers zijn snel en gemakkelijk na te bestellen.

De Spring/Summer 2024 collectie is nu uit voorraad leverbaar bij Rademaker Sports. Voor meer informatie of het maken van een afspraak bij ons in de showroom in Leusden of bij jou in de winkel
bel +31334334533 of mail naar sales@rademakersports.nl.

BORN

Sixpack Super Liquid Gel

De Super Liquid Gel is een kant-en-klare, vloeibare energiegel, bevat 21,5 gram koolhydraten en zorgt voor de ideale aanvulling van de glycogeenvoorraad. De gel is geschikt om tijdens of zelfs vóór de inspanning in te nemen. Bevat tevens natrium en kalium, welke belangrijk zijn voor de regulering van de vochtbalans in het lichaam. De gel heeft een 2:1 glucose-fructose verhouding wat de ideale verhouding is tussen deze 2 suikersoorten en dus de beste manier om je koolhydraten snel en effectief aan te vullen.

Inhoud:

2x Apple

2x Forest Fruit

2x Cherry

Voeg hier toe aan je winkelmandje.

CEP Compressiesokken, kousen en sleeves

Nu beschikbaar via de webshop en direct uit eigen voorraad leverbaar

CEP Socks passen als gegoten en bieden een precieze padding aan de zool. En kunnen zo perfect met alle mogelijke hardloopschoenen gecombineerd worden. CEP Socks zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende lengtes en compressie-variaties.

De materialen en functies van CEP Activating Sportswear ondersteunen je op elk gebied, zowel bij je dagelijkse run na je werk als tot de eindstreep van een marathon.

CEP is Made in Germany en voldoet aan de strengste duurzaamheidseisen.